banneri

maanantai 22. joulukuuta 2014

Juustopinaattipasta

Huomisesta on tulossa semihoppu päivä. Joudun paistamaan kinkun ihan itse ensimmäistä kertaa eläissäni. Itsehän en edes kinkkua syö, joten siihen hommaan en ole aikaisemmin ryhtynyt. Ei kai mittarin vahtimisessa suurta kiirettä ja hoppua ole, mutta kotona on oltava. 

Huomenna pitäisi myös ehtiä tekemään kahvikakku. Niistäkään en erityisemmin perusta, mutta äiti sellaista pyysi. Päädyin jo googletellessa Pappilan piparkakkuun. Vaikutti helpolta ohjeelta ja ei vaadi mitään ihmeellisiä raaka-aineita. Makeesta leipomisesta en ole koskaan innostunut. Jotain voi tehdä täsmätarpeeseen, mutta huvikseni en viitsi mitään tehdä. Siivotakin pitäis.

Tänään kiehautin pastat ja tein pikaisesti kastikkeen juuston kannikoista ja pinaatista. Olisin kaivannut enemmän mausteita, mutta äiti ei pidä kovin mausteisesta ruuasta. Tässä ei loppujen lopuksi ollut kuin suolaa ja vähän pippuria. 

Juustopinaattipasta

parit juuston jämät, toinen oli oltermannia ja toinen ehkä jotain arkijuustoa
sipuli
voita
jauhoja
pinaattia
fetaa
pastaa
maitoa

Kuullota pilkottu sipuli voissa. Lisää jauhot ja kypsennä hetki. Elä anna ruskistua. Lisää maito. Lisää juuston jämät raasteena tai pieninä paloina kiehuvaan kastikkeeseen. Juuston sulamisen jälkeen pinaattiperään. Feta viimeisenä hetki ennen tarjoilua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...